facebook youtube1 tweet

КАНЦЕЛАРИЈА НА ЈАВНИОТ ГРАДСКИ ПРЕВОЗ

Адреса

  • Булевар "Гоце Делчев" бр. 14
  • Прилеп
  • 7500

Контакт

  • 048 401 037

Останати информации

Работно време

Канцеларија од понеделник до петок 08:00 чaсот до 16:00 часот

Наплатен центар од понеделник до петок 08:00 чaсот до 20:00 часот

сабота 08:00 чaсот до 15:30 часот

 

 Во отворената канцеларија сите граѓани кои сакаат да го користат јавниот градски превоз , можат да набават припејд картички , а подоцна да ги дополнуваат истите со вредност во зависнот од нивните потреби.

 

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со * се задолжителни.