facebook youtube1 tweet

karta-1100

Автобуски линии - релации

  • zelena
  • plava
  • portokalova

ВОНРЕДНА (НЕДЕЛНА ) ЛИНИЈА

ВОНРЕДНА НЕДЕЛНА  ЛИНИЈА

Известувања

Се известуваат сите граѓани корисници на Јавниот Градски Превоз поради одржување на традиционалниот Пиво Фест 2016 од (12.07) вторник па се до (18.07) понеделник, автобусите на ЈГП ќе сообраќаат по неделната вонредна линија на секои 60 минути започнувајќи од 6.30 часот наутро од (х.Салида) и постојката викана (Кај Трлото) Варош. Последно сообраќање на автобусите ќе биде во 16.30 часот од (х.Салида) односно (Н.Гробишта), освен на (17.07) недела последно сообраќање на автобусите ќе биди во 14.30 часот од (Н.Гробишта).

Види повеќе

reklama-golema